Tuesday, 20 September 2011

OHMYGOD !

assalamualaikum ,
dahh lama sangat dahh tak update blog :)) ,
hmm ,
tak de masa lah ,
balek skolahh je makan ,
pastuu tengok tv ,
pastuu TERtido ,
pastuu bangun je dahh malam , 
takk sedooo ,
pastuu buat keje skolahh , 
tido balekk ,
penatt -,- fuhh !


okayy okayy ,
nak cerita ni ,
apa perasaan korang kalau korang CUBA nak berbaik dgn org yg tak berapa rapat dgn kau ,
thenn , dye tak lyn, korang yg melebeh ,
mestilahh , korang touching betul tak ?
maksudnya , korang mcm give up nak berbaik ngan diorang kan ? kan ?
penatlahh , 
thenn , korang dah buat macam macam untuk ambik perhatian dye tp dye bodoh .
sakit hati right ?
kepada org tersebut , suka hatii kau lahh , aku dahh give up dgnn kau !
tlg lahh sedoo sikit diri tuu ye ?!
dalam hatii , ILOVEYOUSOMUCH !



okayy lah byebye , kalau ada masa aku update blog k ? byebye <3

Saturday, 30 July 2011

TAK LAMA LAGI ! -,-

alamak !
pejam celik pejam celik ,
dah nak UJIAN akhir tahunn , ee
aku benci test !
nak kene belaja 24 jamm ,
herhh ,
penattt gilaaaaaaaaaaaa !
herhh , okayy byebye 
mak dah bisingg ,
STUDYING ! STUDYING ! STUDYING !


Wednesday, 27 July 2011

RUMAH HANTU AMPANG !

harituu sabtu lepas , me n kengkwan pergi ampang , best ! ada rumah hantu kak limah , rumah hantu karak , rumah hantu jalan sesat , mcm mcm lahh , tpi rumah hantu kak limah je sempat masok ! haishhh rugii betoii ! hmm
ini hantu yg pertama , aku ckap kat dye
 " hantu ! jom tangkap gamba ! "
 nasib bik dye spoting ,
 then dye ckap "jom !"

ini hantu yg kedua , tak de gamba yg ngan dye pon :( haha 
anywayy tak pee lahh ,
aku jugak yg ckap , 
aku ckap cam ni ,
" bro ! jom tangkap gamba ! " 
pastu dye buat dek je ,
siap main msg lagi
bengang betol aku , pastu sengeh sengeh
heshh kalau dpt sepak muka dye mmg sedap ! wohoo !


yeahh ! 
ni hantu yg ketiga !
aku juakk yg ckap -,-
brother plak aku panggel dye 
" brother jom tangkap gamba ! "
pastuu dye malu malu kucing plak kat pintuu tuu geram aku ! hehh !

ni hantuu yg ketiga gak !
tapi ngan fatin !

yehh ! yg ni bukan hantuu ye !
hehe
jalan punya jalan punye jalan tetibe jumpa ,
huru hara cru ,
aku ckap ngan dye camni ,
" yg pakai baju hitam tuu jom ! "
haha

yg ni hantu terakhir ! :(
aku jugak yg memanggilnya ! -,-
dye ngah jln ngan kengkawan dye ! 
then aku ternampak dye 
" yg ada rambut tuu , mehh sini , meh sini ! "
dye dah cuak haha kesian aku tengok ,
dye pun tanye " knp dek ? "
aku ckap lahh " jom tangkap gambaa heeee "
pastuu dye kate " heelehh , ingat kan apa tadii okayy jom ! jom ! "
 hehe

conclusion nye : aku suka hantu pertama heee :))))))

Sunday, 3 July 2011

LARIAN 1M 1S ! :)



assalamualaikom ! 
haa ni nak cite !
korang ada pegi tak larian satu m satu s ?
mestii lahhh pegii , kalau tak pgii tuu bukann ank malaysia lahh hha *mainmainjee .
penat kot ,
4.5 km sape tak penat ?
yg paling best sekali aku n kawan kawan larii ngan pengetuaa , 
sempoi je pengetua !
haha ,
dye siap kate "jom kita lari same same " hha
bestt bestt tuu mmg bestt tp penatt kot ! adoyy !
dahh lahh tak dpt ape ape , hha ,
cikgu tanye "awk dpt nombo bape ?"
saya jwb "satu dari belakng cekguu ! "
haha bongok ! 
dpt penampo teros ! hha 
okayy lahh ituu je nak cite byebye :)


Sunday, 26 June 2011

PEREMPUAN TAK SEDAR DIRI -,-

assalamualaikom , 
apa khabar ? hee
nak citerr ni nak citerr nii ,
adaa duee budakk ni kann ,
sorang ni budakk sukann , 
akuu mmg tak puas ati ngan dyee , 
dah lahh gemok ,
dye ingat dye budak sukan aku takot ngan dye  ?
adaa kee patut aku tengah buat oral *oral ni lebeh kurang bercerita laa
dye sebok nak usha ushaa ,
time dye buat oral aku langsong tak tengok ,
dye siap halau aku lahh ,
tau tak dye ckapp ape ? dye ckap "blahh blahh"
dye siap ckap mcm tu katt ngan kwn akuu !
dye ingat dye bagos ke ? haihh -,-
lagi sorangg budakk ni pulakk ,
dah lahh muka mcm negroo , 
adaa hatii nakk kutok kutok aku ,
kwn dye pon sama ,
aku ingatkan kwn dye tuu baikk ,
rupenye "muka bertopeng dua"
geram betoll aku .




Sunday, 19 June 2011

BUDAK CINA NI SANGAT SH*T

budak ni comel lahh jugak . nama dye issac khoo . tapi sangat JAHAT haha . bongok lahh budak nii . curii makanan je keje nya . lepas tuu campak cawan lahh pinggan lahh kat padang . penaat aku menutip nyaa .


thats 4 todayy . heee
okayy lahh byeeeeeeee .

Tuesday, 10 May 2011

JALAN JALAN DI MELAKAA :)

yeayyy !
pegi melaka !

yg niee ngann kakak keduaa .

yg belahh baju biruu tuu kakak aku yg first , sebelahh dye tuu kakak yg keduaa , lagi satuu tuu kakak akuu .

thatss myy mummm  :)