Tuesday, 20 September 2011

OHMYGOD !

assalamualaikum ,
dahh lama sangat dahh tak update blog :)) ,
hmm ,
tak de masa lah ,
balek skolahh je makan ,
pastuu tengok tv ,
pastuu TERtido ,
pastuu bangun je dahh malam , 
takk sedooo ,
pastuu buat keje skolahh , 
tido balekk ,
penatt -,- fuhh !


okayy okayy ,
nak cerita ni ,
apa perasaan korang kalau korang CUBA nak berbaik dgn org yg tak berapa rapat dgn kau ,
thenn , dye tak lyn, korang yg melebeh ,
mestilahh , korang touching betul tak ?
maksudnya , korang mcm give up nak berbaik ngan diorang kan ? kan ?
penatlahh , 
thenn , korang dah buat macam macam untuk ambik perhatian dye tp dye bodoh .
sakit hati right ?
kepada org tersebut , suka hatii kau lahh , aku dahh give up dgnn kau !
tlg lahh sedoo sikit diri tuu ye ?!
dalam hatii , ILOVEYOUSOMUCH !



okayy lah byebye , kalau ada masa aku update blog k ? byebye <3

No comments:

Post a Comment